Επιτροπή Αφγανών Προσφύγων στη Ελλάδα: Άλλος ένας συμπατριώτες μας Αφγανός έπεσε θύμα της ρατσιστικής επίθεσης.

Fri, 30/12/2011 – 17:41
Η επίθεση έγινε στις 27 Δεκέμβρη 2011 το βράδυ στην περιοχή του Αγιο Παντελεήμονα από μία ομάδα 6 ατόμων οι οποίοι επιτέθηκαν σε δύο Αφγανούς που περνούσαν τοιχία.

Όταν τους επιτέθηκαν μία ομάδα 6 ατόμων με μπουκάλια μπίρα όπως περιγράφει ο φίλος του ο οποίος κατάφερε να διαφύγει από σημείο του συμβατός, όμως όταν γύρισε να δει τι έχει γίνει με το φίλο του, τον είδε πεσμένο κάτω και να τρέχει αίμα από το κεφάλι του και να έχει γεμίσει ο τόπος με αίμα. Και μετά από λίγα λεπτά μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.

Μέσα σε μία εβδομάδα αυτό είναι το δεύτερο περιστατικό που έχει καταγραφτεί το προηγούμενο έγινε στις 23 Δεκέμβρη 2011 πάλι οποίος είχε τραυματιστεί σοβαρά, τέτοιες επιθέσεις γίνονται ποια καθημερινά σε εκείνη την περιοχή αλλά και σε άλλες παροχές της Αθήνας, το θέμα είναι ότι μέχρι πότε θα συνεχίσει αυτή η κατάσταση..αντί η Ελληνική Αστυνομία να προστατεύει τους αιτούντος άσυλο παρατηρούμε ότι γίνονται το αντίστροφο πιστεύουμε ότι η Ύπατη αρμοστία για πρόσφυγες αλλά και άλλες οργανώσεις και κοινότητες και ο καθένας από μας πρέπει να λάβει μέρος για να σταματήσουν η ρατσιστικές επιθέσεις όπως προσπαθούμε από την Επιτροπή Αφγανών στην Ελλάδα να δώσουμε φωνή στις φωνές των θυμάτων και να καταδικαστούν επιτέλους η μαχαιροβγάλτες.

Ακριβώς για αυτό το λόγο πρέπει να είμαστε παρόν στην δίκη που αναβλήθηκε για τις 12 Ιανουάριο 2012 9 ήωρα στα δικαστήρια των ευελπίδων

Advertisements
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Google photo

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s